Suzanne de Jong

SDJ administratie is een eenmanszaak opgericht door mij, Suzanne de Jong.

De ervaring die ik heb opgedaan komt uit het verzorgen van de boekhouding voor ZZP’ers, vanuit mijn vriendenkring. Doordat hier steeds meer vraag naar kwam, besloot ik hierin mijn eigen onderneming te starten.


Alhoewel boekhouden een vrij beroep is, vond ik het belangrijk om in het bezit te zijn van de benodigde papieren om de kwaliteit van de geleverde diensten hoog te houden.

 Ik vind het belangrijk om als boekhouder de administratie voor ondernemers uit handen te nemen en snel antwoorden te kunnen geven op al jouw vragen. Zodat jij je als ondernemer kunt bezig houden met wat jij leuk vind.

Chantal de Ruiter

Sinds 01 november 2023 werk ik elke dinsdag en donderdag bij SDJ administratie. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als administratief medewerker bij verschillende installatiebedrijven. Momenteel vervul ik dezelfde functie bij een aannemersbedrijf, maar dan op de overige dagen, behalve de dinsdag en donderdag.

Boekhouding heeft altijd mijn interesse gewekt, maar tot op heden heb ik niet de gelegenheid gehad om me daarop te specialiseren. Vanaf november 2023 ben ik ook gestart met een thuisstudie boekhouden om mijn kennis verder te ontwikkelen.